Головна » 2014 » Травень » 9 » Алекс Окслейд-Чемберлен: "У цьому сезоні я пережив і злети, і падіння"
20:35
Алекс Окслейд-Чемберлен: "У цьому сезоні я пережив і злети, і падіння"

В інтерв'ю офіційному сайту Алекс Окслейд-Чемберлен дав оцінку своєму поточному сезону.

"У цьому сезоні у мене були і злети, і падіння", - зізнався він.

"5 місяців лікування після травми - це не те, чого хоче футболіст, але за цей час я навчився справлятися з подібними ситуаціями".

"Кар'єра триває близько 15 років, і якщо вже доводиться бути поза грою, то потрібно витратити цей час на навчання. Можливо, навіть добре, що я пережив все це на самому початку кар'єри, так як тепер я знаю, що робити в таких ситуаціях".

"Але, звичайно, травма зіпсувала мені весь сезон, і мені постійно доводилося наздоганяти, повертатися до колишньої форми. На початку сезону ми виступали успішно, перемагали, мали класний склад, у тому числі і на лавці запасних".

"Дуже приємно повертатися в команду, коли панує позитивна обстановка, але це і певний виклик. На жаль, після мого повернення травмувалися інші гравці, але я отримав шанс зіграти, отримати ігрову практику. Тепер я відчуваю себе добре і стаю сильнішим".

Згадав Алекс і про розгром на "Стемфорд Бридж".

"Це було дійсно жахливо. Після таких матчів всі дуже пригнічені, і гравці готові вибухнути після будь-якого слова на свою адресу. Не хочеться ні чути когось, ні розмовляти з будь-ким".

"Але потім необхідно зрозуміти, що пішло не так. Загалом гра проти "Челсі" особисто у мене вийшла непогано, і вже наступного дня я повністю сконцентрувався на своїй грі. Так і потрібно робити у футболі - трапитися може всяке, і ніколи не знаєш, що буде далі".

"Потрібно бути готовим і до злетів, і до падінь. Коли у вас настає вдалий період - потрібно ним насолоджуватися, тому що вже незабаром все може бути дуже погано".

Категорія: Основний склад | Переглядів: 292 | Додав: taha_fesenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Партнери клубу
Контакти
Фесенко В.С.
м. Полтава
ПолтНТУ ім. Ю.Кондратюка



+380661234567 taha_fesenko@mail.ru
Місцезнаходження